Sunday, August 2, 2009

berat hati~

bukan berat ati sebab ape pon... cume berat hati nak mengurangkan waktu rehat wekend camni dengan wat keje.. aduh! esok ade presentation... mahu atau tidak... rela dalam paksa... ku tabahkan hati.. siapkan presentation! huhu

4 comments:

Sifu Mirza said...

samalah kita...

saya, dari satu program ke satu program... habis weekend ni, esok nak ke pd pulak hingga khamis...

begitulah.. antara tugasan, amanah serta tanggungjawab...

:-)

~mrs azmi~ said...

@sifu mirza: hmm.. tugasan yang tak penah habis...

kak tie said...

Dah tugas dan tanggungjawab. Kena buat dengan senang hati tau !! Tak pe laa.... mudah2an bertambah rezeki, manalah tahu dapat bonus nanti...hihi..

~mrs azmi~ said...

@ kak tie: amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"