Wednesday, August 12, 2009

apela nasib

pagi tadi saye suda rodok belakang lori.. huhu seb baik tak teruk... kemek sket je kete i... klu takkk.. huwaaaaaaaaaaaaaa! suda tade kete mau pigi kije coz kete hubby pon baru xcident...

apela nasib i 2 -3 menjak ni ye....................

13 comments:

samdaddycool said...

.. takpelah, semua tu ada hikmahnya.. lain kali kena hati-hati..

~mrs azmi~ said...

@samdaddycool: i will! hehe

suezensuzanna said...

erm...dugaan sume tuh:)....bcareful next time k

Tirana said...

Bersyukur kerana tak hilang nyawa...kereta rosak boleh diperbaiki..

Rozita said...

wei..hati2
mujur tkde pe2 yang kena..
cuma muncung keta ko jerk..
kalo kena muncung ko sndrik..pe hal?

~mrs azmi~ said...

@suezensuzanna:dugaan gara2 kecuaian sendiri..bila penyakit clumsy ni datang mulala.. gelabah tak tentu pasal

@kak tirana: alhamdulillah yang calar cuma kereta

@rozita: heheh..

en_me said...

apa nombor.. ooommmm

iza~de~bintang said...

malang tak berbau..huhu. sib baik selamat kan..syukur.

~mrs azmi~ said...

@en_me: nombornya....... 3xx8 heheh

@iza~de~bintang: kalau malang itu berbau senang kite nak elak...syukur kejadian tu sikit je

Kujie said...

hati-hati.....seriau betul berita mcm ni

Kujie said...

kak jie dah reply email...

~mrs azmi~ said...

@kak jie: baiiiik!!(bak kate sinchan^_^) tq kak jie

kuIna LadyInRed said...

sabar ya.... ini ujian nie...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"