Friday, August 21, 2009

we made it!

baru balik dari shah alam. melaksanakan misi penting.seperti yang saye nyatakan dalam entry lepas, klik SINI harini presentation kat bos EMLD Sime Darby. untuk dapat approval sebelum boley present dalam meting n seterusnya masuk PDC @ BOD Sime Darby.

Presentation schedule on 11.15am tapi kol 11 baru nak terkedek2 kuar opis! wakaka.. sebab kuar lambat?? pagi ni last touch up utk presentation slide n perspective. pastu tak sedar diri jam dah nak kol 11. kelam kabut print utk bagi kat client nanti. time kuar tu sume org dok kol... "ontheway!!"

sampai sane terus set up, n present...

everything smooth.... slide by slide... Site inventory~concept~design concept~conceptual masterplan~masterplan~planting concept~hardscape concept~costing~conclusion~

berdebar2 je time scroll slide2 seme... takut tetibe klu ade yang tak kene kat mate die.. mamp**s!

sampai last page...

die cakap "okla ni...everything in detail. good!""ni antara consultant yang okla ni"

wah!! besnye!!!!! bangge seh! percubaan kami berjaya!

hmmm... on top of dat ade few small commentsla nak bagi proper sebelum boley nak bawak masuk meting.

overall today... alhamdulillah syukur.....

after this nak g meting pojek yang agak bermasalah pulak...agak2 nasib saye baik lagi dak??

6 comments:

Anonymous said...

syabas......

~mrs azmi~ said...

@anonymus: tq2^_^

kayteeze said...

Alhamdulillah..... Tahniah laa..hihi..

~mrs azmi~ said...

@kayteezee: tq kak tie.. nila rupe first timer... seronok lebih2 lak.. hikhik

phalla said...

Hello your site is great, I am happy to be here with friends here, could you exchange my link?
I hope you could put my site in to your blog list and
I will do the same,,
here is my site

http://khmerlovenews.blogspot.com/
Phalla
Cheer

~mrs azmi~ said...

@phalla: hi! thanx alot viewing my page. do come n visit me again ya! ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"