Wednesday, August 5, 2009

thinking of ~ yummy chocolate

hari ni....

terkejar kesana sini.... sarapan kat kota damansara~ tgh hujan2 lebat shut ke bukit jelutong collect design brief~ wat spot check kat site De Palma Shah Alam budak2 belum stat keje sebab ujan... dah hampir tengahari tu... aduhai....

terus ke PKNS di PJ submit drawing untuk sign pemilik~balik opis ajak aisyah kuar lunch~g giant Kota Damansara melantak kat Restoran RasaMas emmm first time makan kat situ and de dishes?? not bad ^_^

tgh makan.... tercekik2 aku sebab budak site call confuse arrangement pokok.. huhuh maknenye aku kene ke Shah Alam balik nak cek keje diorg tuh

After lunch aku heret Aisyah ikut sekali ke De Palma... selesai urusan disana kami terus ke Denai Alam. nak amik gamba site.. redah jela... confuse2 ngan site dok kat celah mane... naik kancil pon kancilla.... dan hasilnye.... kete aku bertambah comoooooot!

opps! terlebih sudah!! lari tajuk dah ni.. maap

aku ni bukanla 'kipas susah nak mati' coklat. selalu tade heran pon ngan coklat. klu ade aku makan klu tade tak carik pon. klu name aku nak g beli 1 bar coklat tu tadela...tapi tengah dalam kebizian keje harini... aku terase sangat kepingin mahu makan coklat!! lagi2 klu dapat coklat dari org yang ku rindui.... huhu

balik opis cek2 email, dapat pulak emel pic coklat.... lagila memberontak gundah gulana rasa dijiwa... semata2 sebab coklat!!

layan jelah pic coklat ye





























**gambar2 mendera dan meruntun jiwa! huhu**

6 comments:

iza~de~bintang said...

huhu iza pun bukan peminat tegar coklat, minuman coklat lagi kurang minum..tapi tengok gambar2 ni telan air liur gak lah huhu..mau masuk dalam mimpi malam ni :p

~mrs azmi~ said...

@iza: keh..keh..keh.. mimpila yang indah2 dikelilingi coklat yang sedap2 ^_^

suezensuzanna said...

choc choc choc.....dh lame x mkn choc...

~mrs azmi~ said...

@suezensuzanna: nyum..nyum...

kayteeze said...

Adoi.....

Kak tie cuma dapat telan air liur je, hu hu..sampainya ati...

~mrs azmi~ said...

@Kak Tie: mujur belum bulan pose... hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"