Thursday, August 20, 2009

De Palma ~ IKEA CAFE ~ SUBWAY~~killeney kopitiam

fast apdet untuk presentation semalam....

alhamdulilah secara dasarnya client tade masalah. tapi esok ada presentation lagi sekali dengan bahagian landskap sebelum boleh dibentangkan dalam meeting. ade few revision on cost.. and perspective.. aduh!! lomah den ni ha kene perbetul perspectivele pulok... ape pon... chaiyok2!!

**thanx to all yang wish semalam yek!!**


next pasal keje gak.....

pojek kat de palma hotel shah alam hampir siap.. 95%la... 2 hari je siap 1 wall tu.. tapi ade problem sikit ar... sebab skang asal petang je ujan, ade pebble tu tecabut! tak sempat kering dah kene ujan... tapi dah bagitau kontraktor utk rectify balik.... tak boleh nak lega lagi coz nak kene kejar utuk claim b4 QS submit evaluation ke client... huhu klu tak dapat susahla... tadela duit raye?? huh?!

mural wall @ swimming pool yang hampir siap, 1st proposal penuh satu dinding mural tuh tapi last minute client slash mintak wat half jek... yang half lagik cat sahaja...
next....
kepingin amat nak makan meatball kat IKEA.. patu tambah lak baru2 ni dok bace n3
Chekgu BaniHassim pasal meatball tu.. lagila tertekan taw!! nak g manjang bznye... makan pon dok tapau kat gerai bawah opis jek.. huhu..
walaupun IKEA tu cume 10 minit jek dari opis, tapi terasa jauh gilos!! so ari isnin aritu dalam bizi nak mam**s tu pon kitorg g jugak IKEA.. hahaha! meninggalkan sume keje2 demi memenuhi nafsu makan... wakakaka.. isk2 melahar aje korang berdua ni ye
yummy meatball! extra gravy lagi you!!
Setelah sekian lame kepingin makan meatball akhirnye dapat jugak! huhu...


next....
Semalam kami 2 kali ke Sime Darby Shah Alam. petang after meting terasa sangat lapar.. ajak aisyah minum b4 balik... sebab dah muak nak minum kat kedai mamak.... i pon nak cari kelainan dan sangat excited ajak aisyah makan kat SUBWAY Kota Damansara... ngee~ syok weh makan kat ctu... layan jek.. so inilah dinner menu i malam tadik ^_^ dinner yang diambil pada pukul 5 petang ye.. heheh

kali ni i pilih menu steak n cheese.. sangat sedap!! hehe sume pon sedap aku ni xoxo

next....

apdet hari lunch arini.....

baru balik dari makan kat Killeney Kopitiam.. wah!! sangat syiok! sori makan arini tak sempat amek gambo.. lapo sangat! wakakaka... lagi syok bile dah bayar baru perasan ade 20% discount utk lunch! hehe tak salah pilihan tpt makan arini!! menu kami bertiga Chicken Chop. aisyah amek air barley lemon, saye - ice lemon tea, mued - milo ais. cume perlu bayar RM37.40.. best2!!

sekarang.....

saye sedang mengapdet blog ini dengan acara makan2 sepanjang minggu ini dan keje saye.. ^_^ pelik kan tetibe jek makn kat tpt pelik2 yang biasenye kami cume akan kunjungi sebulan sekali jek.. maklumla tak berapa mampu.. heheh

sebabnye... lusa dah nak pose kan?! jadi tekak masing2 mula mengada2 nak makan itu dan ini.. hahaha

oklah.. selamat berpuasa kepada semua! syoknye klu leh pose penuh tahun ni... erk?! pose penuh?? ade tanggungjawab laen lak klu dapat pose penuh! huhu

7 comments:

Rozita said...

sedap tu

suezensuzanna said...

meatball...sedapppppppppppppppp

~mrs azmi~ said...

@rozita: sangaaaaaaaaaaaaaaaat sedap!! nyum2!!

@suezensuzanna: meatball...meatball..meatball... sampai termimpi2 you!! hikhik

kayteeze said...

Uwaaa......

Sempat juga buat entry makan2 sebelum puasa, ek !

Selamat menyambut Ramadhan....:)

~mrs azmi~ said...

@kayteezee: heheh... saje je nak mengusik nafsu dibulan pose... selamat menyambut ramadhan juga utk kak tie^_^

Anonymous said...

aduh cobaan.....

~mrs azmi~ said...

@anonymus: wakakkaka.. saye tak bersalah ye.. n3 ini sebelum bulan pose dah ade.. hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"