Tuesday, August 18, 2009

Kenapa saya berblog??

dah lame tak menjawab TAG...

yang ini pon rasenye dah terperam lame..

tapi tag kalini ku jawab juge ye....tagged nie dr kuina dan beliau mendapatnye dari En_Me yang insaf dan memang lumayan; ‘3 sebab kenapa aku berblog‘….. ‘why i blog?’

1) mencuba untuk menulis~aku bukanlah seorang yang sangat berminat dalam bidang penulisan ni. klu korang bace entry2 yang aku publish ni pon bahasenye tunggang langgang.. ikut sedap jari je nak berlari2 atas keybod laptop yang dipinjamkan oleh companyku... huhu
sbenanye dolu2 aku tak kenal pon amende menatang blog neh... sampaila aku tgh menggoogle hal kerja jumpa plak 1 blog milik seorg dokte. bile bace n3 die cam best jek... dari blog die jumpa lak blog milik kujie... kakak kepada sahabat yang TAG saye ni.. hikhik. dari situ rase cam best jek nak stat ade blog sendiri... so godek punye godek... tgk sane sini... bulan Januari aritu ngan rasminye aku ade blog sendiri. ngee~ sentimental lak

2) tempat meluahkan rasa~berada didalam bidang teknikal neh sangatlah stressnye.. walaupun ade hubby tempat untuk bercerita, aku tetap nak cite kat kawan2.. hehe. sejak keje aku jarang sangat dapat hang out ngan member2.. rasenye thru blog nila aku dapat apdet life aku kat diorng(yang bacele) walaupun kekadang rase "amendela aku nak tulis ye??" tapi sejak2 kak pah meninggalkan kitorg di opis tu, aku rase semakin banyak bende aku nak tulih dalam ni.. bleh?? cam takde kene mengene jek... wakakaka

3) tempat menambah kawan~ betulke term tu?? belasahla labu... hehe syiok gak ade kengkawan yang berkongsi rasa di alam maya ni kan... tanpa perlu nak judge rupe die ke, status die ke, sume macam kawan yang dah kenal lame.... bagi pendatang2 baru macam i neh.... sonokla ade blogger2 fofuler yang datang menyinggah rela membaca n3 yang kadang2 hampeh itew!! saya sayang kalian semua!! raye jemputla datang umah! hikhik pose pon belum tentu cukup ade hati nak raye

cukup dah 3 kan?! nila bahana klu tak berapa nak pandai mengarang.. idea datang pastu hilang pastu tak datang2 dah! wakakaka

okla sekian sahaje TAG saye kali ni...

3 comments:

en_me said...

kita kawann kannns.. ahaks

~mrs azmi~ said...

@en_me: mestilah kawan... tak baikla tak kawan kanns

Anonymous said...

erm.... ok.... setuju.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"