Friday, March 6, 2009

org yang kita cinta vs. org yang kita suka




Didepan org yang kita cinta,
hati kita akan berdegup kencang...
tapi dihadapan org yang kita suka,
hati kita akan lebih gembira...

Jikalau kita lihat didalam mata org yang kita cinta,
kita akan kaku....
Tapi jikalau kita melihat kedalam mata org yang kita suka,
kita akan tersenyum...

Didepan org yang kita cinta,
lidah kelu untuk berkata - kata...
Didepan org yang kita suka,
lidah bebas berkata apa sahaja....

Didepan org yang kita cinta,
Kita menjadi malu....

Didepan org yang kita suka,
kita akan tunjukkan imej sebenar...
Kita tidak boleh merenung mata org yang kita cinta....
Tapi kita selalu merenug mata orang kita suka...

Bila org yang kita cinta menangis,
kita akan turut menangis...
Bila org yang kita suka menangis,
kita akan membuat dia gembira...

Didepan org yang kita cinta,
musim sentiasa berbunga-bunga....
didepan org yang kita suka,
musim itu cuma berangin sahaja.....

Perasaan cinta bermula dari mata,
Perasaan suka bermula dari telinga...

Jadi,
jikalau kita berhenti menyukai seseorg yang kita suka...
seumpama kita membuang telinga...
tapi jika kita cuba menutup mata..
CINTA berubah menjadi air mata...

..............


5 comments:

kunyit a.k.a. eus said...

besss aaa n3 ni... ;)

~mrs azmi~ said...

tau takpe.. syok gak jiwang2 ari jumaat neh ;)

Kak tie said...

Hah...dah letih ni dok godek2 kat sini... Kak tie dah banyak kali komen tapi asyik ilang je... harap2 yang ini terus kekal, ekk... jangan marah dek ! :-D

~mrs azmi~ said...

sorila kak tie..

~mrs azmi~ said...

8-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"