Thursday, March 19, 2009

3 bulan sudah ^_^

pejam celik pejam celik..kelip2 mate banyak2 kali dah 3 bulan aku dalam married life huhuhu
it is a wonderful life but still challenging ^_^
still alot of things to learn and understand
moga2 rumah tangga kami akan sentiasa dilimpahi rahmat dan kasih sayangNYA
still waiting for our beutiful prince n princess
i'm soooooo happy with my life now!!
thank you so much Allah!


3 comments:

izzah said...

semoga bahagia selalu..dan selalu..dan selalu :-D

fiezabaiduri said...

bai pernah rasa mcm tu..
skrg ni pon rasa mcm baru je kawen.
padahal dah masuk bertahun-tahun dan berbulan-bulan,hehe..
kejap sangat.

selamat berbahagia kekal selamanya..

Kak tie said...

Eh...baru 3 bulan berkahwin ..?

Wah.... :)

Moga2 terus bahagia ... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"