Tuesday, March 10, 2009

huh penat~

sepanjang hari menggodek2 blog nih.. siang malam tidak ku pedulikkan.. hahaha..
dah mengelat kat opis sambung pulak kat umah.. akhirnye siap jugak.. hehehe
maklumle untuk org2 yang kurang celik IT ni lambatle sikit bab2 nak renovate umah.. :lol:
sampai tetengah malam masih godek2 lagik huh! penat seh~
okla mase untuk tido!
hubbyku sudah mula memasamkan muka sebab sejak die balik keje tadi tade kawan nak borak hahaha <--so kene tebus salah la ngee~

4 comments:

key said...

yeah, cepat2 tegur sy...heheh~!

~mrs azmi~ said...

sori tak sempat nak tegurla key.. en suami tak bising2 nak pki broadband.. hahaha :-D

suezen said...

ahaks.......dh bertukar..;)

~mrs azmi~ said...

~suezen
hehe setelah penat seharian menggodek2..
tadaaa..
inilah die umah baru saye yang siap di renovate 8-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"