Wednesday, March 11, 2009

kabus pagi~

pagi ni mase hantar en suami nak g keje, bukak je pintu umah terkejut tgk umah kami diselubungi kabus tebal! <-- rase cam duduk kat cameron highland pulak.. ahaks ^_~

bukak pintu je terase cam bukan kat umah hikhik

selalu klu g keje dapat wat exercise mata tgk bukit2 sepanjang jalan nak kuar dari sg buaya nih.. tapi harini sume putih je.. jarak pandangan tak sampai 10 meter..

pastu ade lak pemandu2 yang sangat bijak, kedekut tamo pasang lampu, huh?! pastu membahayakan pemandu lain.. 3 - 4 kali la jugak terase cam nak kene heart attack sebab tekejut kete kat depan dah dekat ~_~



.................................

gambar2 sume diambil pada pukul 8.00 pagi kat area Bandar Baru Sg Buaya..
bile tak nampak sang matahari pagi ni bila keluar dari rumah...
terasa rindu pada cahayanya....

11 comments:

shay said...

kat umah shay pun macam tu jugak pagi tadi... :)

suezen said...

isk...bestnyer..:)

fiezabaiduri said...

woo..bestnyer tengok kabus menyelubungi..
teringat kat kampung.

kunyit a.k.a. eus said...

bessss nyer... syejok!

~mrs azmi~ said...

tula pasal.. tgk tadik smpi kat opis masih berkabus :-D
tapi sang matahari masih boleh memancarkan sinar O:-)

~mrs azmi~ said...

taw takpe.. dahle mmg rindu kat kg :'(

~mrs azmi~ said...

sejuk amat! rase maleh nak g keje pn ade hehheh :-P

Kujie said...

eeemmm..td lepas anak2 g keje... msk lam simut lagi..kehkeh

dah kul 9 kawan hon keter..rupa2nya dia nk tumpangkan kita ke kelas...cepat2 bersiap

huhu..ingat ke nk membuta lagi :-D

~mrs azmi~ said...

tula pasal kak jie.. area umah kite ni selalu berkabus! hehe mentang2 dok kawasan ade bukit2 :-D
klu berkabus ni rase tak rela nak g keje..

[ toyu ] said...

a'ah.. ya la... sy pun berkeadaan begitu pada hari tu... rasa cam kat fraser hill la plak.. tapi hakikatnya kat sungai boya...

bayangkan dari rumah nak kuaq sampai ke koskan tu.. bekabuih... perghhh...

tapi.. utk hari tu ja la...

www.toyu2u.com

~mrs azmi~ said...

hehehe perasan jap mcm bercuti di tanah tinggi keh3 :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"