Thursday, March 19, 2009

betapa hancurnya hatiku....

sungguh2 hancur berkecai hatiku
kepercayaan 110% yang aku beri rupenye masih belum cukup
kufikirkan sudah cukup kuberikan segala-galanya
rupanya masih ada yang kurang
masih ada ruang untuknya meminta pada yang lain............

ah!!

apa hakmu ke atasnya??
fikirkan kembali
ada insan yang lebih berhak daripadamu...
kau juga membina kebahagiaan diatas kepura-puraan
kembalilah kepada yang menyintai
tumpukanlah sepenuh kasih sayangmu padanya
lemparkanla keluh kesah yang menghimpit dada
lapangkanlah dadamu dari segala sengketa
lupakanlah kenangan silam yang membelenggu
penuhilah dengan cinta dan kasih sayangmu itu
didiklah insan baru itu..
pasti kau akan dapat hasilnya nanti
percayalah kasih sayang si "dia" itu lebih mutlak


9 comments:

eus said...

nape nih??? xpaham.. saper yg di maksudkn tu??? =-O

Kak tie said...

Napa dek ??

Ada something wrong somewhere ..? =-O

kabussenja said...

alahai sume tertanya2.. n3 ni mngelirukannn... berbeza dgn n3 '3 bln sudahon 11:21 AM in marriage tag'... :(

~mrs azmi~ said...

gara2 kenangan silam eus... padahnye baru muncul sekarang :'(

~mrs azmi~ said...

huhu hati terluka kak :'( tgh carik ubat n plaster ni

~mrs azmi~ said...

anggaplah seperti "kuharapkan panas hingga ke petang, tapi tghari ribut petir pulak..."

eus said...

hmmm.. tu kenangan silam.. nk x nk.. kena tmpoh gak.. tp yg eus hadapi kenangan depan (bley ker) skang nyer cr psal.. lg sakit ati n lg kena tmpoh.. byk yg kite xtau dlm stiap perkahwinan.. xsmua yg kite arapkn tu 'sinar' smua nyer.. adekala kite kena tmpoh gak.. smpai bile.. same2 kite tgu... :'(

~mrs azmi~ said...

same2lah kite doa sumenye akan ok ye eus.. same2 kite carik ubat n plaster utk hati kite ni

shay said...

jangan sedih sangat... patutnya kita ada masalah bawa berbincang... biasa semua kekusutan terlerai... banyak kan bersabar dan berdoa semoga perkahwinan ni berpanjang hingga akhir hayat.,.. amin... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"