Wednesday, March 18, 2009

Selamat Pengantin Baru sahabatku~

hmm.. sedar tak sedar dah masuk bulan ke3, 2009. skang ni pulak minggu cuti sekolah, berderet2la jemputan kawen huhu sampai serba salah jadinye.. klu semua kenduri tu boleh sekali pegi, satu jalan sume senangla nak arrange, tapi dah klu 1 kat ipoh, 1 kat seremban pastu dua2 pon kawan... cane?? aduhai.... sahabat2ku yang dah menjemputku ku majlis korang dan aku tak dapat nak menyibukkan diri kat majlis korang tu... aku mintak maap sesangat ye.. ampun!!! nanti kemudian2la aku wat special delivery wedding gift kat umah korang hehehe

pastu semalam aku dapat lagik jemputan kawen, alhamdulillah sampai jugak jodoh kawan aku sorang ni... kawan baik aku time skola menengah dulu.. SARAH MARIA IZUMA aka TOYHA yang akan melangsungkan perkahwinan 4 April ni kat jerantut. sangat happy bile dgr kwn2 nak kawen :) lagi happy sebab en suami dah kasik green lite utk pegi hehehe.. tapi yang tak besnye die tak ikot sebab ade program akikah kat perodua yang die wajib attend.. huhu

so, buat semua sahabatku yang sudah melangsungkan perkahwinan dan yang akan melangsungkan perkahwinan, aku doakan korang sume berbahagia hingga ke akhir hayat, moga rumah tangga kalian yang terbina ini akan sentiasa dilimpahi rahmat dan kasih sayang ALLAH SWT insyaAllah..

SELAMAT PENGANTIN BARU!!!

tak lupe gak buat qama yang baru bertunang last week.. huhu tak dapat g jugak..

2 comments:

kabussenja said...

paling suke g majlis kawinnn sbb tgk mcm2 ragam adaaa...

~mrs azmi~ said...

tula pasal... pastu dapat makan best :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"