Wednesday, August 1, 2012

bolehla bajet retis lepas nih.. kehkehkeh

ade pulak yang muntah hijau tgk tajuk kanns


kihkihkih

sebenarnya saya dinominate untuk satu musical show, untuk Annual dinner & charity dinner company. mende ni memang dah jadi tradisi kat sini.. persembahan Annual dinner memang dibuat oleh staff - staff yang dikumpulkan dari semua business unit seluruh malaysia dan luar malaysia. Pemilihan samada secara sukarela @ dinamakan oleh orang atasan, ni untuk supporting cast. Untuk main cast committee siap buat casting 3 hari untuk pemilihan. Oleh kerana saya salah seorang orang baru kat dalam department ni makanya memang obviouslah saya kena! huhu


dah bertahun tak involve benda gini... last saya ada persembahan pentas ni time sekolah menengah,  15tahun dulu kottttt! itupun buat persembahan bodo - bodo jek.. nama pun budak2, yang ni??

adeh... nervous! siap ada professional choreographer untuk musical show ni untuk train sume pelakon - pelakon amateur nih.. 

yang bestnye saya bukan dalam golongan orang yang kene menari

yang tak bestnya saya ada dialog yang boleh tahan panjang!

bila dah nervous sume tunggang langgang, yang mula2 dah ingat terus terabur... T______T 

respek betul dekat main cast yang boleh ingat semua lines yang banyak tuuu, kita yang baru 5-6 lines pun dah berterabur


hoho.. ada pat bulan lagi untuk practice, this week baru separuh 1st scene

harap2 malam ni boleh ingat betul2 semua lines... kalau tak mampus kene drill dengan director!

o_O"

6 comments:

MamaBetty said...

wahhhh..retis ko nyah!!!

doc said...

nak gi nengok boleh??

Suara Kalbu said...

Waaaaaaaaaaaaaaa... masuk TV eh mama ?

~mrs azmi~ said...

@MamaBetty: kihkihkih.. ferasan gitew!

@doc: kene register jadi pekerja dulu baru boleh nengok.. huhu

@Suara Kalbu: takla sampai masuk tb.. kalau masuk tb mau sampai sudah nebes tak abis2.. cuma untuk dinner performance jek

HEMY said...

fuiyooo..pelakon teater tuuuu

~mrs azmi~ said...

@HEMY: mau menangis fauziah nawi kalau tau tahap lakonanku camne.. hancus!kihkihkih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"