Thursday, August 16, 2012

Salam Aidilfitri



kepada semua yang sudi singgah ke sini.....

saya mewakili keluarga saya menyusun sepuluh jari mohon ampun kalau ada tersalah kata terkasar bahasa pada anda semua

semoga kita semua selamat pulang ke kampung dan selamat kembali semula nanti.




....blog akan berehat lama... 



5 comments:

Suara Kalbu said...

Selamat Hari Raya untuk mama sekeluarga. Maaf zahir batin

Daddy Ziyyad said...

Selamat hari raya…Maaf zahir & Batin..kucing pun posing kan..ekekeke

Aidah Othman said...

Selamat hari raya, dik. Maaf zahir batin...tiga ekor tu mmg pos mengancam. Geram akak tengok.

doc said...

salam Syawal !!

kim salam Popok

~mrs azmi~ said...

@Suara Kalbu: Selamat hari raya juga ibu!

@Daddy Ziyyad: budak2 tu memang! kalau sampai angin bagus bila sua kamera elok je posing

@Aidah: 3 ekor tu tengah mud baik dapatle gambo cantik

@Doc: salam syawal juga!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"