Thursday, August 9, 2012

boleh buat gambo pasport nih...


mama!

boleh popok pakai gambo ni buat pasport tak??








**first time dapat amik gambo budak2 ni dapat yang betul2 dia tengok camera.. kalau tak semedang mata pejamlah.. gambo goyang2lah....

10 comments:

Suara Kalbu said...

Phewitttttttttttttttttt...comellah awak ni Popok. Leh berkenalan tak ?

Aidah Othman said...

Masukkan dalam ruangan kembang setaman dlm majalah tu. Gerenti lepas ni meriahlah sahabat pena. Itu stail org dudulu. Sahabat pena konon. Kelakar kan.
Anyway gambar popok ni mmg cantik. Boleh frame.

Sharz said...

comeynyer!!!!!!!

~mrs azmi~ said...

@Suara Kalbu: eh boleh2.. nk otograph sekali tak?

@Aidah: kembang setaman? tak larat nak balas surat nanti! kihkih

@Sharz: ehem.. tq! ^_^

doc said...

' kacang' kat jari kaki tak boleh nampak!!

( kita panggil kacang )

~mrs azmi~ said...

kacang?? ooooo tapak kaki eh? takpe2 nanti suruh mama snap balik.. hihi

zino said...

layak dah tu....lewat nanti kena denda..

Sharz said...

comeynye popok..pandai dier posing!! =)

Rozita said...

comey nya

~mrs azmi~ said...

@zino: mama pun takde pasport makanya pokppok pun tak perlulah! haha

@sharz: budak ferasan comel memang camtuuu!

@rozita: tq ::blushing::

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"