Tuesday, June 22, 2010

tips berkesan bersihkan bulu kucing



kalaulah.....

aly sebaik sicomel ni alangkah bagusnya....

ni tak,

bila dengar je bunyi vacum je terus hilang tatau nyorok kat mana

4 comments:

Lady of Leisure said...

comelnya... terlentang n biar jer orang sebut bulu dia hehehe debab lak tuh..

maza said...

kat kampung maza bersihkan kucing cara cruel intetion, vicious ones.. hehehehhe

..campakkan kucing ke dalam ban (taliair) hehehehe
kendian kalau rajin tangkap dan sabun kan dia... lepas tu tak der chance ler mau vacuum ke hapa ke.. heheheh

maza said...
This comment has been removed by a blog administrator.
~mrs azmi~ said...

@LOL: suke sangat tgk sigebu tu... montel sampai jadi malas! hahaha

@maza: itu macam nak bagi lemas jek! hish

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"