Wednesday, June 16, 2010

bahana World Cup

haih..... macam2 hal disebabkan World Cup ni ye

sila klik gambar utk paparan lebih jelas ye...angel

okeh...jemput minum kopi!
minumminumminum

baru nak sarapan.. huhu

5 comments:

sya said...

nasib baik cik abang kita tak minat bola... :P

~mrs azmi~ said...

@sya: wah!!! untungnya!!! cik abang kita kat umah tu konker abessss! takde can nak tgk berita ke, cerekarama jauh sekali!!!

Lady of Leisure said...

hubby i pun tak berapa minat hehe

maza said...

wakakak.. Parah sehhh..

tapi rasanya nak print dan alter sikit.. mau tepek kat peti ais. heheheh

~mrs azmi~ said...

@LOL: dats good lady! bialah kurang minat....

@Maza: tepeklah cik maza oii! tapi sebarang kekalutan yang mungkin akan berlaku kelak saya tak tanggung!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"