Friday, June 11, 2010

Saya sedang.....

bila jumaat je malas...

bila malas je jumaat...

hahaha
jelirjelirjelir

tahap kemalasan kritikal...

ape nak buat??

makanya... updatelah blog2 yang dah semak ngan sawang..

plus......

watching SHREK 4 online!!

sengihnampakgigisengihnampakgigisengihnampakgigisengihnampakgigisengihnampakgigi

mintak2 bos tak masuk sampai petangdoa

8 comments:

HEMY said...

wow...leh tgok online...kena cuba ni

~mrs azmi~ said...

boleh tgk online cume tak larat nak tggu dia abih loading!

sya said...

tengok shrek baru ke?
nak tengok jugak lah... tolong lah bagi link... :D

Lady of Leisure said...

weekend jer blog pun jadik senyap sunyi kan.. ingat weekend ni nak layan drama online jek lah hehe

~mrs azmi~ said...

@sya: yup shrek baru...

@LOL: weekend bila online selalu jadi tekanan sebab broadband loading sangat lembab!!

zino said...

kira rajin jua le masih mampu buka blog hehe

maza said...

wah! kita ada kelainan sedikit...

bila malam Jumaat jerk, maza rajin.. bila rajin jer, tanda malam jumaat!

wakakakkak

~mrs azmi~ said...

@zino: buka blog memaaaaaaaaaangle rajin! hhihi

@maza: oooo kalau malas tu bukan malam jumaatla ye?? hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"