Wednesday, June 16, 2010

DAMN!! i hate this people!

kenapa kamu suka buat kacau di saat - saat akhir?????

sesuka hati je nak tambah itulah....inilah...

kenapa baru masa ni nak kata

"eh macm ni cantiklah....."


tensiontensiontensiontension


marahmarahmarahmarahmarah

dulu - dulu tade nak ambil tau pun!!!!

KENAPA!!!!!!!

kalau kamu nak sangat tukar + tambah ape yang kamu nak

sila carikan bajet... jangan pandai cakap je!

tolonglah jangan tekan kami yang sedia semput ni!!

tak guna kamu jadi ketua kalau cuma pandai cakap tapi bila minta jumpa superior dok menyorok!
sakitlah... anak demamlah... bini sakit perutlah...

damn! i hate u!!!!!!!

3 comments:

Queen said...

setuju!

tak suka jugak org camtu..kalau nak komen apa2..please buat masa progress..dah last minute tak boleh tukar jgn nak komen lebih2..kecuali penambah baikan di masa depan (kalau ade lagi lah kan..)

sabor eh..sabor...ngeeee

Kujie said...

makcik.... jgn stress makcik
esok suka tak suka kena pergi kerja juga..hehehe

~mrs azmi~ said...

@Queen: dah lama sangat sabo ngan dia ni.. naik menyampah!

@Kujie: tak stress aih... sakit hati jee! hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"