Monday, June 28, 2010

brek..brek..brekkkk.... @&^%$#&^#%!!

panas hati je pagi tadi, sebab??

jam?? tu perkara biasa, nak dibebel - bebel pun bukan kemana relakan ajela.....tapi yang buat aku panas hati bila orang yang suke brek2 tak tentu hala!! dah tu bergerak sangatlah slow motion kura2 lari lagi laju!!marahmarah kalaulah yang bergerak slow tu sebuah lori treler yang penuh muatan konkrit bolehla diterima akal tapi kalau sebuah kereta berjenama VIOS model terbaru dengan plat WT* ape citer?!! takkan baru kuar kedai dah rosak kot kak?

dahla awak tu bawak slow tak kena tempat, pastu kete depan sebatu lagi akak dah tekan brek kenapa?? tensionsedarlah sikit awak tu dok kat lane laju....tolongla gunakan brek tu ditempat yang betul sebab habit suka tekan brek ni boleh bawak malapetaka kalau tak kena tempat. haish......

5 comments:

Queen said...

betul2..org 2 ginilah buat jem kat federal..terberek2...awak tu kereta BMW..vios...kerete power..takkan brek tak power..lain la kancil ke...viva ke kan...betul..saya juga menyokong usaha membanteras pemandu suka brek2 nieyh

~mrs azmi~ said...

@queen: tula pasal. dahla time pegi kene camtu, time balik keje pun sama!!!! model yang sama cume bukan kete yang sama..mmg lagi hangin dibuatnya...

izzah said...

selalu terkena...
itu amoi..duit poket penuh..baru beli keta..
sayang nak bawak laju2..even keta depan dia sebatu jaraknya..still dia rasa macam dah seinci je dekatnye..takot keta bercalor kot...ntah...tak paham...

maza said...

maza memang hangin kalau org buat mcm tu.. huhuu

silap2 bertalu2 maza bagi hon.. suruh dia dok line tepi sebelah kiri sekali... kalau boleh kat belah longkang besar sana. huhuyu

tapi lagi sakit hati, bila kita hon, dia buat bodoh pekak badak dia aje..

hendak aje maza letupkan kereta itew.. huhuhu

~mrs azmi~ said...

@IZZAH: kalau nak bawak kete ala2 nak ronda2 ngan boifren plzla carik tpt seswai... haish

@maza: ade jenis driver yang memang sengal orang dah hon pon wat pekak macam jalan tu dia sorang nak guna

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"