Wednesday, June 16, 2010

Pakar sahkan video lucah selebriti asli

hmmmm.... pakar sahkan video yang 'katenye' watak2 dalam tu cume pelanduk dua serupa terbukti asli... video mana?? alaaaa... yang orang dok sebok2 carik la ni tula.... yang pelakon ngan penyanyi dari seberang tuuuuuuu.....

baca SINI ye

sekarang ni masing2 bila gambo 'terlampau' dah 'terkeluar' kat internet mulala gelabah... sebokla nak nafikan kate itu semua kerja 'PHOTOSHOP'!!!

tapi rasenye se terrer mane orang yang edit gambo tu takkanla sampai boleh matching cantik gila shadow ngan keadaan.. laghting pun cantik je terletak... kepala pun ngam je ngan badan...

memangle sekarang ni canggih manggih teknologi.... boleh nak kate orang copy paste gambo ke... edit muka ke... tpi kene ingat... dengan teknologi jugak orang boleh sahkan mende tu original ke tidak kan??

jadinya.....

sendiri mau ingatlaaaaaa..

14 comments:

zino said...

sendiri buat sendiri tanggung..

fazemy said...

hehehhehehe..nak tgk nak tgk. haha. alah ayat biasa bila dosa tersebar merata..."bukan saya".

~mrs azmi~ said...

@zino: tulah pasal... makanya sebelum buat pikir duluuuu

@fazemy: masing2 tatau nak kaver macamane... jadi cuci tangan claims "itu bukan akulah!!"

sya said...

memang pun diorang ni...
ingat orang ni bodoh sangat macam dia.. hehe...
budak sekolah pun ada juga yang cenggitu. bila video klip dah keluar, sibuk nak kata itu superimpose... sape la nak buat superimpose muka dia tuh.. huhu...

~mrs azmi~ said...

@sya: saya tataule betul ke tak sebab tak pernah tgk pun video tu.. cume baca2 kat paper jek.. kalau yang budak2 tu lagila! bajet glemer sangatla orang nak superimpose2 gambo dia.. cis!

Mr PenyuBiru said...

video tu mmg asli, tapi adakah pelakon tu asli.

yonna said...

pergh.sampai sekarang yonna pun terkebil kebil dengar berita ni. mmg betul2 sahih ke diorang? haihhh. dari peterpan terus jadi peterporn.

bodoh gila.perlu ke nak rakamm? grrr

maza said...

Eh ya ke? mcm tak percaya ni.. huhuhu

mana CD atau DVDnya, 3gp pun boleh...meh maza nak check, betul ke tidak video itu tulen punya! Ker pakar tu tersilap kot.. kena selak baik2 neh..

wakakakakka ;)

chekgu BaniHassim said...

erm...macam kes artis msia kite dulula...
kunun2 superimpose..
tpi sah2 bende tu real...

ape2 je laa labu...

~mrs azmi~ said...

@Mrpenyu biru: takleh nak komenla pelakon tu rel ke tak sebab saya tak tengok!

@yonna: Peterporn?! hahahahahahha cantik gak tuu

@maza: hep2 nak amik kesempatan tgk bideo lucah yeeeee

@chekgu BaniHassim: alasan paling senang...
SUPERIMPOSE!!

Kujie said...

Kat Indonesia ada satu istilah

ASPAL - asli tapi palsu... hehehehe

tak teringin pun nk cari video tu nk tgok..aishh...nnt kena panah petir :p

~mrs azmi~ said...

@Kujie: hahahaha! tapi orang2 skang tak takut kene panah petir, sume berlumba2 nak tgk... haish

HEMY said...

alaa..ingat tadi link nak dload..ahahaha

sama cam kes gambar yg budak anak pontianak tu..sapa ke nama dia..mmg kompem betul punya gambar

en_me said...

sonoknyerr tengok kanns.. ehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"