Tuesday, July 28, 2009

si comel~

lame tak update~ tade masela... so uols layan jela gambo mereka2 di bawah ini... cuci2 mata sket spesis yang dapat mengubat hati bila dirundung duka...






















**entri tade motif.... nak bagi aktif jek~ maap ye**

4 comments:

suezensuzanna said...

owh..sgt comel...rase cm nk pijak2...nk picit2.:P

~mrs azmi~ said...

~suezensuzanna: erk?! jangan pijak!! kesian kat die

♥nrina♥ said...

itulah..geram tgk anak kucing yg comel..
penyakit sukakan kucing dah berjangkit kat anak2 tapi saya pulak dah tak suke kucing pasal malas nak bersihkan najis dia..

skrg ni nampak je kucing berkeliaran kat rumah mesti kene hambat pasal selalu buat hal kat depan rumah..hishhh...

~mrs azmi~ said...

@nrina: hehehe makhluk pengubat hati kala dirundung duka.. kadang2 menyakitkan hati bila time merosakkan sofa kite kat umah! hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"