Thursday, July 2, 2009

farewell party~

actually farewell party ni 2 hari lepas dibuat khas untuk kak pah.. sebab last day die.. aku bertanggungjawab g buat reservation


farewell ni buat kat restoran Thai Base kat Sri Damansara n kitorg buat mase lunch..

mmg best ar makan!! heheh disebalik kesedihan kami yang terpaksa melepaskan kak pah pegi.. makan tak hengat jugak!! akekeke cakap banyak tak guna.. layan jela gambo2 yang sempat disnap ^_^

Org yang dirai ~cikpah aloya a.k.a kak pah~ yang bertudung biru itew ye





itu dia fotographer kami!! heheh sbenanye die ni pon dirai mase ni sebab last day praktikal tapi kene buli jek mase ni.. heheh


tgk!muka tak sabar nak makan!

antara menu yang membuat kami semua tersandar kekenyangan hahaha! sampai tahap nak bernafas pon susah! ngee~






pakchoi ikan masin ~satu2nya sayur dalam menu kami! ^^


lemon chicken & crispy sotong

kerabu sotong

seafood toufoo

butter prawn

ginger steamed siakap

thai green curry - beef

mango sauce garoupa

muka2 excited mentekedarah^^

tada!! nila die pinggan aku setelah selesai majlis.. hehe^^

**maaf ye klu n3 ni loading sangat lambat**







2 comments:

en_me said...

sodapnyerrr.. ehehe, salamm

~mrs azmi~ said...

sodap sampai makan tak beringat.. sampai susah nak bernafas.. kehkehkeh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"