Sunday, July 12, 2009

hari ahad = tatau ape nk buat = boring

hari ahad.. pagi2 dah terjga, golek2 takle nak lelap balik ah! disaster neh.. pastu lak si bertuah aly ni sibuk naik atas katil cium2 aku aduh! kacaula aly! g main kt luar sanela.. macm tula aly sekarang, pantang pintu bilik terkuak sikit. die masuk panjat naik atas katil. pastu dok gigit kaki klu kite tak layan die..

sebenanye tatau nak merepek ape, bosan teramat.. huby pagi2 dah keluar g keje tinggalla i kat umah ngan si aly ni. nak layan tv, astro rosak pulak geram betul! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

9 comments:

zino said...

cari buku resepi tu dan cari satu masakan yg belum pernah terai lagi.. apa kata cuba buat hari ni.. pasti seronok hehe

mrs azmi said...

emm cadangan yang menarik! hehe

plan nak buat soto arini.. aritu g makan soto tapi tak puas.. so nk masak sendiri arini ^_^

Kujie said...

woiiiiiiiiii..baru kul 10 dah busan

ape cite ni...jom dating kt rawang

Kujie said...

wahh..rajin tu tuan blog...tiba2 je header penuh pokok....bila tanam?
hehehe

mrs azmi said...

@kujie: hehe.. bgn2 blur tatau nak wat mende kak jie..

ala kak jie! tak bulehla nak dating kete takde!! huwaa! huby bawak g keje.. klu kete ade pjg dah langkah ni hehe

puan punye blog jadi sangat rajin ye mggu ni tuka2 template ^_^

kate landscape architect kenela rajin tanam pokok... ye dak?? hehehe

kayteeze said...

Uwaaa.........

Ceria sungguh theme baru ni.. terus hilang mabuk durian, ekekeke....

Rasa macam nak naik belon tu.... tapi takut mabuk lagi, waakakkaaa..........

mrs azmi said...

@kak tie: masheh kak tie! maile naik belon tu skali best woo! kekeke

iza~de~bintang said...

waaa cunnya header berbunga2 ittuu... rasa cam nak naik belon dan terbang melayang-layang jugak.. :D

mrs azmi said...

@iza~de~bintang: hehe jemput naik sekali:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"