Thursday, July 9, 2009

my new passion~








my new passion
selamat berkenalan ye!
semalam dah bagitau pasal die kan?
harini aku tepekla 2-3 keping gambo die ^_^
nak upload video sbenanye tapi asik error jek huh!!
tapi mmg die ni takle dok diam..
disaat n3 ini sedang ditulih pon die sibuk lalulalang atas keyboard ni...
dah mcm2 alphabet die tertekan ish2!
dan sampai saat entry ni ditulis aku belum dapat ilham nak bagi name ape kat die...
hubby panggil die ALI!
maaf ye kwn2 yang bernama ali..

6 comments:

Kujie said...

ok juga,

Ali...salam kenal

mrs azmi said...

ok ek??

Madam Robert said...

Ali?? x glamer.. =p Aly ok.. hehe.. p/s : rajinnye dia tukar wallpaper! suke! ^^

mrs azmi said...

@madam robert: okla kasik glemer.. aly.. hehe

bukan sebab rajin kak.. cume sakit mate tgk walpaper tak cantek ^^

zino said...

lepas selalu lah aksi kucing hehe

mrs azmi said...

@zino: klu dah name suke kucing alamatla pasni penuh ngan kerenah kucing dalam ni ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"