Wednesday, June 8, 2011

{UPDATE} RESULT EXAM KAIAL

tit..tit...

sms masuk

"dah boleh call ilam utk tahu result"

~kawan seperjuangan tempohari memaklumkan


result exam haritu dah pun keluar

hati berdebar maha hebat!

mengigil lagi nak call urusetia utk tahu keputusan...

uhuk.... uhuk.....

adakah saya perlu mengulang peperiksaan pada tahun akan datang??


*** update on result exam:
9 orang saja yang lulus daripada 37 calon dan saya BUKAN salah seorang daripada mereka
masih banyak yang saya perlu lakukan.... tahun depan kena cuba lagi! uwaaaaaaaaaaaaaaa

8 comments:

Mr PenyuBiru said...

harap dpt result yg flying colours yer. good luck!

julietchun said...

tabahkan hati :P

maza said...

bila dapat result tu pejam mata aje tengoknya.. kata tipon urusetia tutup telinga bila dengar result ... insyallah semuanya berjalan lancar.. ahaks.. hehhee


best of luck mrs azmi.. moga2 tak perlu mengulang lagi.. letih sehhh.. huhuhu

Daddy Ziyyad said...

Uishhhh..exam apa ni? susah bangat...9 out of 37 aja yg lulus..

~mrs azmi~ said...

@MrPenyubiru: nampaknya result kurang kalerla... huhu

@julietchun: walaupun hampa tetap rasa lega.. kene study awal2 utk next year ^_^

@maza: nasib baik urusetia tu kosmate kat uni dulu... so cara dia sampaikan berita takla sentap sangat! haha

@Daddy Ziyyad: exam utk dapatkan professional Registered Cert. untuk Landscape Architect

Ku Tak Sempurna said...

tak lulus?? dah agak dah.


hihihi.. jgn marah. memain jek.. takpe. tahun depan cuba lagi. stadi dr sekarang. ya! sekarang! dah! tunggu apa lagi! gi stadi



hikksss :D

maza said...

ADUH!... tahun depan cuba lagi.. cayo! cayo! cayo! cayo!...

~mrs azmi~ said...

@kts: studi sampai lebam! haha

@maza: belum ada rezeki nak naik pentas amik sijil tahun ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"