Wednesday, May 11, 2011

Risau..risau..risau..


manyaknya benda nak study!!!

kurang 72 jam je tinggal...

uhuk...uhuk...


kepada semua yang pernah saya tersilap kata, terguris hati atas perkataan yang saya luahkan.. saya mohon maaf..
mohon kemapunan semua moga saya dapat menjawab semua soalan dengan tenang
saya mula bercuti esok utk persediaan saat akhir.



doakan saya berjaya dalam peperiksaan sabtu ni!

9 comments:

maza said...

YA Allah! Kau berikanlah kemudahan, kesenangan kepada Mrs. Azmi dalam mengurusi kehidupannya. Terutama dlm peperiksaan itu.. Sesungguhnya Kau Maha Pemurah lagi Maha Pemberi..

ameennn..

semoga berjaya!

Aimi dan Pakcik Hashim said...

OH. GUD LUCK

gadisBunga said...

semoga berjaya.

eh, mesti berjaya punyalah! hoyehhh!!!

julietchun said...

Anda pasti boleh. :P

Daddy Ziyyad said...

semoga berjaya..saya doa kan..dah usaha, doa & tawakal..

ckLah said...

Semoga dimudahkan semuanya. Amin...

ckLah said...

Semoga berjaya....
Orang Jawa kan pinterrrrrrr banget!

DrSinga said...

las menet punya input laaagi efektif...

wehhhhhh.....
studi le..
sempat lagi blogwalking!!

~mrs azmi~ said...

terima kasih atas doa semua!

@DrSinga: skang blogwalking takpe sebab exam abes dah! ahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"