Wednesday, June 22, 2011

konon nak teman, yela...teman dalam mimpi!

"mama kene buat kerja eh hari ni"

"ye... nanti dapat duit lebih bolehla beli makanan lebih utk aly dengan coki"

"ok... aly dengan adik temankan mama eh"

"ermmm yela tu"


-


-


-


beberapa minit kemudian.......


saya masih mengulit kerja saya, naik juling mata nak buat planting plan ni







mana budak2 yang janji nak temankan tadi??




hmmm... agak dah jadi macam ni

ni sekor....

ni sekor lagi....



bila sejam berlalu

-


-


-

ini kata nak teman??? dalam mimpi jelaaaaaa

7 comments:

julietchun said...

tengah mimpi apa agaknya tu :P

bujal X said...

cumil~~

maza said...

wakakaka.. comel sehh.. terhibur hati.. hahahahaha

Suara Kalbu said...

comel je tido dua-dua dekat dekat hihihi

~mrs azmi~ said...

@julietchun: tengah mimpi temankan mama buat keje!

@bujalX: tq :blushing:

@maza: jadila.. wat kepoh2 sikit kat rumah

@Suara Kalbu: 2-2 tido atas katil dah berebut pulak.. ayah tade space nak baring! wakaka

Daddy Ziyyad said...

jantan & betina ke tu?

bahaya tidur sekatil!

ekekeke

~mrs azmi~ said...

@Daddy Ziyyad: jantan & betina.. tapi tak risau sebab yang jantan dah tak 'jantan'! hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"