Wednesday, June 15, 2011

terperangkap diantara grill dan pintu kaca

semalam saya orang terakhir meninggalkan pejabat.

dengan penuh yakin keluar

bila dah turun tangga, raba - raba beg nak carik kunci pejabat baru sedar

purse tertinggal dalam drawer!

aiseh....

dalam hati congak2 nak gamble jela balik tanpa purse sebab malas nak naik tangga masuk ofis

turun tangga .....grill bawah kunci!

access card dalam purse!

aiseh.... (lagi sekali)

dan sekarang baru sedar sepenuhnya yang saya terperangkap di tangga antara grill dan pintu kaca.... huwaaaaaaaa

ini BUKAN gambar saya, cuma pinjam dari google

nasib baik henfon tak tertinggal jugak, bolehla mintak tolong orang

call budak yang jaga kedai bini bos

nasib baik dia ada pegang satu access card spare

.......

setengah jamla jugak menunggu

akhirnya saya dapat balik

sekian

10 comments:

bujal X said...

amat kasihan!haha~

julietchun said...

kalo takde henpon ntah apa cerita ye :P

Daddy Ziyyad said...

Errrr.kalau hp pun tertinggal, maknanya, u akan terperangkap sampai esok pagi lah? ~huhu..sadis..:P

~mrs azmi~ said...

@bujalX: sangat kasihan kan....

@julietchun: alamat tido kat tangga opisla jawabnya!

@Daddy Ziyyad: sib baik 'ter'nampak henfon bawah timbunan drawing before balik.. kalau tak rasanya memang tido kat tanggalah

Ku Tak Sempurna said...

skrg kita dah nmpk kepentingan tepon. pas ni tak berani nak letak hp merata2

:D

maza said...

wakakakak.... hebat!

nasib baik tak berkuap dalam tu.. kalau tak, dapat sauna percuma.. hahahha


so next time kena berhati-hatilah ya.. hehehhee

sorryy.. tak tahan nak gelak sehhhh

Kujie said...

kalau tak dpt balik...tak dptlah kita org baca entri ni...hehehe

sya said...

hehehe...
kesiannya..
nasib baik tak kena tidur kat ofis terus.. :D

~mrs azmi~ said...

@maza: tak baik tau gelakkan orang! huhu

@kujie: sian saya kannnn

@sya: klu terperangkap dalam ofis sedapla sebab ada ekon. ni kat tangga! huwaaa

DrSinga said...

tak apa...
kalau jadik lagi..
konfom anda orang yang pertama sampai pagi esoknya!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"