Thursday, June 23, 2011

hide & seek, version coki n aly

bila orang tengah sibuk nak membersih rumah time hujung minggu, time tu jugakla dorang ni terlebih aktif... haih....






sila abaikan keadaan persekitaran yang macam tongkang pecah tu... ::blushing::

6 comments:

julietchun said...

bukan titanic pecah? :P

Suara Kalbu said...

Alolololo.. tomeynya gaduh-gaduh manja

~mrs azmi~ said...

@julietchun: titanic cam beso sangat jek... hihi

@Suara kalbu: macamtula dorang kat rumah hari2..

ckLah said...

Siapa yang pecahkan tongkang tu?

ckLah said...

Terklik gambar raya kat blog Imah tadi.....lama dah tak nampak kak Anizah kau.

~mrs azmi~ said...

@CkLah: budak 2 ekor kat umah tula.. pantang nampak umah kemas!

@ckLah lagi: abang cklah mesti selalu jumpa kakak saya tu, maklumla 1 department kat uitm ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"