Thursday, June 9, 2011

in the making off Bunga Telur

lepas kerja rasmi dipejabat, inila kerja saya dirumah sekarang.... konon nak sponsor bunga telur untuk wedding kakak ipar november nanti, nak sponsor mende lain macam tak berapa nak mampu jer. Walaupun sehari cuma dapat 2-3 pokok, at least yang ini saya dah mula awal - awal ^_^

wedding sendiri dulu pun tak berkesempatan nak buat sendiri sebab terlalu banyak benda nak kena fikir.. plus ada kakak yang baik hati nak buatkan untuk adik kesayangan.. so untuk kali ni bolehla tunjuk skill! haha

saya tak gunakan mterial yang mahal pun untuk bunga telur ni, yang penting macamana kita compose semua material tu dan output nya memuaskan hati kan?

saya pilih utk buat bunga macam zaman dulu - dulu, guna kertas tisu dan gabungan beberapa jenis riben. Kalau bulan lepas buat hantaran tema ungu, nampaknya kakak ipar saya pilih rona warna serupa untuk wedding dia nanti.

layan jelah bunga - bunga yang dah siap ni. maaf kualiti gambar tak berapa bagus, camera orang pinjam buat harta.










~ ada sapa - sapa berminat nak tempah?? hehe

11 comments:

ckLah said...

Nak tempah nanti ya!



:D

bujal X said...

hoh~~lawa~~berapa rm sebatang?

~mrs azmi~ said...

@ckLah: boleeeeehhhh ^_^

@bujalX: tak mahal.. harga boleh dirunding.. hehe

HEMY said...

effort nak buat satu2 tu...mmg puas hati bila dh siap kan...hehe

Daddy Ziyyad said...

Terbayang kelecehan membuatnya...~hehehe..

Tapi takpe, mana tau satu hari nanti boleh bukak kedai jual aksessori pengantin kat Nilai 3!

maza said...

tu dia, kembang mekar selambak.. heheheh

bagus, bagus, bagus... two thumbs up!

anyway, masa kenduri kawen adik ipar maza, maza turut berjanji mahu sponsor bunga telur...

konon nak buat sendiri gak.. tapi entah apa entah terjadi, terus terjadi bunga telur Jalan Masjid India.. ahaks..

yg penting sudah kota kan janji mahu sponsor kan? hehehehe....

yonna said...

eh akak cantik!! first time tgk mcm ni! :)) kaler ungu n putih mmg sangat naik! hehe

~mrs azmi~ said...

@HEMY: betul!! bila dah jadi sepokok rasa best.. ^_^

@Daddy Ziyyad: nak ke Nilai 3 tu jauh sangat.. bukak kat Rawang je kottt. haha

@maza: tq! ^_^

@yonna: tq! kaedah cuba jaya namanya ni.. hihi

risanur said...

cantik dan comey je..combination color purple and white..

~mrs azmi~ said...

@risanur: tq.. terasa macam telan mauripan.. kembang semangkuk! heheh

Suara Kalbu said...

Phewiiiittttt...
santek santek. Rajin rajin mama ally and coki ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"