Tuesday, June 14, 2011

Sabun tahan mengantuk??

satu petang, waktu memandu pulang dari kerja

ketika beratur di lampu isyarat,

tertarik dengan iklan yang dipaparkan kereta hadapan


bunyi macam pelik kan?

saya pun pelik sebenarnya.....

betul - betul berkesan ke?


11 comments:

bujal X said...

kawan saya cakap berkesan~~tapi ntah la~~

Yunus Badawi said...

kalau dah kena air masa mandi mesti hilang rasa mengantuk

Daddy Ziyyad said...

konsepnya sabun ni, saya rasa sama mcm komen YB tu...dah kena air masa mandi, terus segar lah..bukan sebab sabun tu pun..:P

Ku Tak Sempurna said...

cepatlah cuba.. klu berkesan. boleh aar kita cuba plak. kat opis selalu ngantuk. hiiii


:D

maza said...

Oh.. sudah ada hikmat majis daripada sabun pula.. hehehhee

bagus, bagus, bagus,

kreatif sungguh itu org.. hehehe

psst: kasi cuba satu kali, lepas tu update ler kat sini, volleh? hahahhaa

~mrs azmi~ said...

@bujalX: ke sebab mindset? entah..

@YB & Daddy Ziyyad: mungkin jugak kottt

@kts: ape kate awak call je terus... kan ade nombor sekali tuuu

@maza: saya ni spesis kalau dah ngantuk bagila ape pun, tak jalan.. ubatnya tido je

Rozita said...

kalau balik dr ofis..bila pulak sempat nak bersabun nya??? alamat ngantuk jugak ler hahahah

julietchun said...

kat pasar malam pun ada jual.

DrSinga said...

buih sabun kena mata... pasti hilang ngantuk...

Mr PenyuBiru said...

dah lama dah sabun ni. ade yg kata berkesan ada yg kata tidak.

tapi sabun apa pun,kalu kita sapu sabun kat muka ngan air mmg pedih mata dibuatnya. so sebab tu hilang mengantuk kut.hehe

~mrs azmi~ said...

@Rozita: tulah pasal! kalau saya lepas mandi lagi syok nak tido.. haha

@julietchun: dah lama tak g pasar malam. tu yang tak tau mende alah ni wujud

@DrSinga: tak kira cap apa pun kanns

@Mr PenyuBiru: lebih kurang utk marketing la ni kot.. wakaka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"