Friday, February 4, 2011

spring cleaning

fuh..


fuhhh...


berhabuk



bersawang



sian blog ni tade orang jaga...


emosi tuan dia masih tak stabil gara - gara chipset nvidia laptop dah rosak



nak ganti mahal!



........................


cuti lama ni.. tapi tak dapat balik kg.. mencik!!


spring cleaning rumah saje



dengan syarat aly si budak bulus kene kurung sepanjang hari...


alhamdulillah.. selesai


siap kereta sekali ai cuci!!


hihi


................................

8 comments:

zino said...

tangguh la cuti tu lain masa...

~mrs azmi~ said...

@zino: cuti memang cuti.. sama je macam orang lain.. tinggal lagi tak berpeluang nak balik kg

maza said...

alhamdulilah, bersih sudah rumah,.. senang hati si aly dan en.abg nanti.. hehehe

Lady of Leisure said...

Hehe fuhh fuhhh meh ai tolong tiup habuk skali ekeke

~mrs azmi~ said...

@maza: si budak bulu tu tolong menyepahkan dengan bulu2 dia ja... bila nak kasi makan ubat otomatik hilang menyorok belakang almari!

DrSinga said...

tarantula dan ular sawa pun ada!!
syuhh
syuhhh

kayteeze said...

Err.... kalau rajin mehlah sini, tolong sapu sawang kat rumah kita... Kita tak sampai, ketot laa... hehe..

~mrs azmi~ said...

@DrSinga: hahaha...

@kayteeze: ehek.. nanti kalau sy tersesat ke terengganu saya tolong kak tie bersihkan! ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"