Wednesday, February 23, 2011

aly nak adik tak??

saya: aly nak adik tak?


saya: yela adik... aly ade kawan nanti

saya: nanti takla aly bosan main sorang - sorang.. asyik intai kawan2 ikut celah pintu je


saya: ala aly kan budak bijak.. ok ye.. jangan buli2adik nanti tau




saya: isk.. mama sayangla.. mane pulak tak sayang




tido lagi best... zzzzzzzzzzzz





12 comments:

Ku Tak Sempurna said...

alahai. nape offer adik. klu offer pakwe tentu aly tu teruja

hihihi

chop! aly tu betina kan? :D

suezen said...

comel je aly!

kayteeze said...

@ Aly tu jantan laa.. (kita tolong jawabkan, hehe.. betul tak ?)

Bagi Aly tikus mainan, mesti dia suka.

~mrs azmi~ said...

@kts: hahahah kene offer aweks baru dia nak..

@suezen: terrlebey makan suda ^_^

@kayteeze: ni nak kene tggu gaji baru boleh rasuah dia lebih sikit.. hihi

julietchun said...

jgn ko offer aly kat kts sudah, aku takut ko jumpa kubur aly je nanti,hahahaha.

~mrs azmi~ said...

@julietchun: tula pasal... seram jek..

maza said...

amvoiii.. entry yg best gitew. hahahaha

terhibur menegokan gambar2 yg best2 itew. hehehehe

ckLah said...

Comel...

sI tEDI said...

gambar terakhir tu mesti dia nak lari dari rumah, he he he he dah stand by beg!

sI tEDI said...

satu lagi.. iklan Nuffnang kamu ni set 'Iklan Tidak Berbayar / default iklan'

Tukar opsyen agar iklan Nuffnang berbayar boleh masuk. =))

Sini tutorial dia. =))

http://myqza.blogspot.com/2010/02/nuffnang-mengapa-klan-saya-tdak-keluar.html

Suara Kalbu said...

Alahaiiiiiiiiiiiiii comelnya Aly bambam ni...

Kalau ida dapat pegang.. konpom la kena hempap-hempap dengan ida sebab geram hihihihi

~mrs azmi~ said...

@maza: mengurangkan stress gitew.. eheh

@ckLah: sapa? sapa? mama dia kan? haha

@Si Tedi: tunjuk perasaan la tuuuu

@si tedi lagi..: oh yeke? tq ye

@Suara Kalbu: anak ida si awie tu pun gebu!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"