Monday, February 28, 2011

Syazadini Atiqah is 5 years!


rasanya macam baru semalam je dengar dia menangis nyaring!


rupanya


dah 5 tahun lepas!


happy birthday sayang!

moga jadi anak bijak, solehah, berbakti utk ayah umi, keluarga dan negara.

Semalam dia boleh cakap kat ayah dia nak call mak usu nak cakap harijadi dini,

pastu mintak basikal! adeh... tunggu mak usu ada duit ye nak

lepas call mak usu call nenek pulak

sebab birthday adik sufi cuma jarak 2 minggu, ummi dah cakap siap - siap

" kek dengan belon takda hari ni tau.... nanti kita buat sekali dengan adik"

nasib baik dia faham..


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"