Thursday, February 17, 2011

ketagihan separa kronik

time panas - panas ni

syok kalau pekena cendol kan?


sejak baca pasal cendol yang en maza war - warkan dalam blognya


saya tak lepaskan peluang mencuba


dan sudahnya


sekarang saya semacam ketagihan!


seminggu paling tidak sekali MESTI beli cendol & laksa kat situ...


haih








nak tengok gerainya sila ke blog en maza itew ye....

11 comments:

julietchun said...

beli cendol mamak tepi jln saja :P

Kujie said...

rasa mcm dan dan ni juga nak keluar p cari..adeihhh..cuaca memang panas

maza said...

ADERK.. aderkk.. aderkkk
tengkok dan lidah dah tergeliat ni..
balik kerja karang nak singgah lah..
pekena semangkuk, jagung kasik lebih...

slurpppp.. gitew..
huhuhu

~mrs azmi~ said...

@julietchun: memang beli tepi jalan pun... cume makan kat opis jek...


@kujie: hahahaha... dapat ABC yang ade icecream lagi best kan kak?

~mrs azmi~ said...

@maza: mengembalikan nostalgia menghirup cendol di bawah pohon rendang itew! hehe

kayteeze said...

Uwaaa........ tak acik!

Kat sini mana ada gerai cendol! Laksa penang tu pun menggoda..

princessmia said...

Mcm air liur dah meleleh2 ni...kalo orang pregnant nampak laksa tu.....fulamak...maples....!

~mrs azmi~ said...

@kayteeze: ehehe.. laksa tu memang sangaaaaat menggoda!

@princessmia: sila cari laksa cepat ye.. tak susah nak dapat pun, lainla kalau daging kijang!

Yunus Badawi said...

Macam sedap aje tu. Banyak2 makan dan minum tu sbb takut tumpah kat komputer hehehe

Suara Kalbu said...

Mak oiiiiiiiiiiiiiiiii pekat likat melekat kuah laksa tu. Tiba tiba mengidam jugak nak makan laksa yang sedap macam ni huhuhu

~mrs azmi~ said...

@Yunus Badawi: best makan kat opis.. ade ekon! hihi

@Suara Kalbu: memang mantoppp laksa tu.. tu yang rase cam ketagih!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"