Tuesday, January 25, 2011

kau bawa semuanya pergi

takde mood betul sekarang ni. laptop saya meragam, susah sangat nak on dan tak tau apa puncanya.. kerja tengah banyak dan yang lagi parah ada kerja yang saya tak sempat save dalam external hardrive dan menyebabkan kerja tu tertangguh! takkanla nak buat balik?? walaupun nampak gaya macam kene buat balik.. sob..sob..

mood saya memang entah kemana, kejap ok kejap lagi jadi monyok, kejap lagi happy lagi parah kadang2 rasa nak marah orang tak tentu hala.. ngan bos pun boleh buat muka tak puas hati.. huhu


9 comments:

kayteeze said...

Err.....

Pergilah makan aiskerim dulu. Nanti bila dah sejuk, boleh buat kerja semula...

maza said...

mungkin lappy tu dah sampai masa kot.. elok bersiap sedia, mana tau tiba2 terus padam tak boleh on langsung.. huhuhu

mungkin makan coklat sambil mendengar music dapat rehatkan minda seketika.. saper tau, kan? hehehe

julietchun said...

psttt...ipad cantik juga :D

~mrs azmi~ said...

@Kayteeze: sini memang sejukk kak.. hujann!

@maza: memang dah standby.. tapi tah macamana aritu salah save document, bukan yang latest.. alahai

maybe chipset graphic processor tu kong ~orang kedai tu cakaplaaa

@julietchun: uwaaaaaaaaaaaaaa!!!!! kalaulah ipad tu harganya 20sen..

Yunus Badawi said...

Cabaran di awal tahun.

Kuatkan semangat dan teruskan berusaha.

(saya tinggal cakap senanglah ngeee)

Tukang cuci cute said...

Balik umah nanti mandi lama2 sikit ye hehehe ;)

fazemy said...

Erh..apa nama sbnrn Mrs Azmi ni? Nak panggil apa? Gegege.

Nak tanya yg kat Penang tu naik jeti dari mana? Ada contact no diorg tak? Byran bape sorg? nnti reply kat entry blog kita erh. Mekasih.

Search kat tenet tak jmpa pun. Tp masa pergi Pulau Payar tu dulu ada sembang dgn sorg cina tu. Dia kata naik dr penang.

Teena in Toronto said...

Happy blogoversary :)

~mrs azmi~ said...

@YB: memang cabaran betul!

@Tukang cuci cute: kalau ade bath tub mesti syok! huhu

@fazemy: kita dah reply kat blog awak.. cek eh.. hehe

@Teena in Toronti: thanx

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"