Thursday, February 24, 2011

Dilema Professional exam > nak sit tahun ni ke tak..

kalau 2 tahun lepas saya dah layak untuk exam ni mungkin saya tak fikir panjang. Bayar, attend course, ulangkaji dan seterusnya sit for the exam..

tapi

tahun ni baru saya layak utk exam ni... ni yang jadi masalah besar sebab ekonomi keluarga tengah meruncing... mane nak cekau yuran exam rm700??! uwaaaaaaaaaaaaaaa




ralat betul sekarang ni


borang dah ade.. dekat dua minggu dok tenung borang ni...


nak ambil ke tak nak?



macam bidang lain jugak.. pass profesional exam jadi impian setiap orang

arkitek nak dapatkan Ar.


Engineer nak dapatkan Ir.


saya as Landscape Architect for sure nak dapatkan LAr.


hai... kusut betul!


tarikh tutup pendaftaran 11 April 2011





harap - harap saya boleh buat keputusan yang betul.. ::sigh::


**p/s: ade sape - sape nak derma kat saya tak?? heheh

4 comments:

maza said...

masih ada 2 bulan lagi tu..
boleh isi dulu..
kendian fikir betul2 gitew..
hehehe

kayteeze said...

Boleh korek duit ASB tu. Sayang kalau tak ambil exam... mana tahu ada rezeki lepas ni.

~mrs azmi~ said...

@maza: sudah isi... tggu tarikh akhirla kot baru boleh hantar.. tu pun kalau duit cukup

~mrs azmi~ said...

@kayteeze: memang sayang kalau tak ambil.. tengah usaha sedaya upaya korek mana ada, bawah bantal kalau ada... kak tie doakan ye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"