Monday, May 31, 2010

kupu - kupu dalam perut~

baru sekejap tadi...

terima 1 panggilan telefon

panggilan temuduga di sebuah perbadanan....

hari rabu akan datang 2/6/2010

serta merta terasa sebu perut!

adeh....

kupu-kupu sangat banyak berterbangan dalam perut!!

alahai..

macamana nak kasi konfiden ni??

9 comments:

HEMY said...

apa kata telan kucing...so kucin tu leh kasi makan rama2 dlm perut tu..then buang air kasi kucin tu kuar balik..ahahahaha

Lady of Leisure said...

insyaAllah everything will be fine..
:)

chekgu BaniHassim said...

gudluck...
do the best je...
dpt tak dpt laen cite...kene usaha laa..
buat research..jgn nmpk gugup...
konfiden!
chayyo...

~mrs azmi~ said...

@HEMY: tapi.... kucing aku tak makan kupu2!

@LOL: thanx dear

@Chekgubanihassim: tq..tq...

izzah said...

buat jer muka confident..
dia soal..jawab dgn confident..sampaikan dorg takleh nak bezakan jwpn tu auta ker fakta..
hehehe..
good luck erk...
all d best!

en_me said...

pasrah jerr.. uhuhu

~mrs azmi~ said...

@izzah & en_me: tq..

maza said...

aduhaiii.. kalau itu ler anak murid maza, ada harapan lapang dahi maza weiii... sbb asyik menepuk dahi aje. wakakakakka

~mrs azmi~ said...

@maza: lapang tang dahi je takpe... jangan lapang semua sekali kat kepala tuuu! hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"