Tuesday, May 18, 2010

beutiful sunshine

cuci mata pagi2.......


















cantik kanns! have a pleasant day u alls!!ros

7 comments:

suezensuzanna said...

gambar2 tuh sume cantik:) tenang je tgk

Lady of Leisure said...

cantiknya suka tengok gambar ke 8

yonna said...

itu lah kuasa alam.. dan itulah bakat seorang photographer :)

~mrs azmi~ said...

@suezensuzanna:mmg syok je cuci mata... berangan golek2 dalam gambar tuuu

@LOL: sume soothing kanns?

@yonna: plus photoshop effect maybe?? heheh

ibu_umairah said...

perghhhhhhhhhhhhh cantik nyeeee......jelez tengok tauuu

Sifu Mirza said...

thanks mrs azmi...

menyegarkan..
memberi tenaga..
membawa seribu makna..

dan terselit cinta Pencipta kepada hambaNya..

:-)

Nurulbadiah lai Mohd Ramli Lai said...

ya allah..
sgt2 menyenangkan..rasa cam nk pergi duk je kat semua tempat tu..
sgt2 cantik..
kagum...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"