Thursday, May 20, 2010

clumsy

clumsy....clumsy....clumsy......

itulah dia tuan punya blog ni....

lately dah jadi makin teruk..

terlanggar meja.. bucu kerusi.. katil...pintu.. terjatuhkan pinggan ... macam2 lagi!

lebam - lebam sana sini...

semalam,

terlanggar 1 mug susu yang masih penuh!!!sigh

tumpah atas kapettension

4 comments:

Queen said...

i hari2 pun clumsy....setiap masa... =)

~mrs azmi~ said...

@queen: hahahah.. kita serupaaaaa!

Lady of Leisure said...

i tensen kalau dalam sehari tu i jadik clumsy... esp time masak..

~mrs azmi~ said...

@LOL: tensen giles kalau perangai clumsy tu datang melawat. sume keje tak kene

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"