Friday, May 14, 2010

GIGIH

contoh ayat:

"saya sedang GIGIH berusaha untuk mendapatkan apa yang saya mahu"

contoh keadaan??

bunyi macam gigih sungguh aku harini menyiapkan kerja... MEMANGla.... kalau tak sure drawing ni tak secantik sekarang. heheh

tapi.... ada lagi perkara GIGIH yang aku lakukan

heheh... walaupun internet harini macam siput yang malas.... atau kura - kura tempang yang kerapkali menyorok dalam cengkerang, aku gigih mendownload cerita!!! hahahahajelir

terutama sekali - down with love - Taiwan drama dan beberapa lagi movie lain yang akan ditonton secara marathon dihujung minggu!!!!

muahahahaha



peacepeacepeacepeace

3 comments:

Lady of Leisure said...

uish syoknya... donlot drama,.. i teringin nak tengok online adamaya tu tapi tak reti la pulak..
:D

~mrs azmi~ said...

@LOL: u just log in kat website tv3.. semua drama ada... ^_^

maza said...

maza sekarang ini GIGIH menahan mata daripada tersengut di depan komputer dalam pejabat.. mengantuk seh!!!

auzubilah himinasyaitanirajimmmm... FUHHHH!!!
satu kali... huhuhuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"