Tuesday, April 27, 2010

kamu adalah penghibur hati mama

kamu adalah penghibur hati mama.... stress dek kerana beban kerja di pejabat juga hilang bila kamu mendekati mama. Setiap hari tanpa gagal pasti kamu menunggu kepulangan mama dengan setia.

Dari hari pertama mama membawa kamu pulang, setiap hari pasti ada sesuatu yang menghiburkan tentang kamu.. tatkala mama berduka atau bergembira, kamu tetap setia di sisi mama. Mama beruntung punya anak seperti kamu....

walaupun kadangkala kamu nakal, garu sofa mama, pecahkan pasu bunga perhiasan dalam rumah ini, mama tetap sayangkan kamu

diam tak diam hampir setahun kamu bersama kami....... mama harap kamu akan selamanya menjadi sebahagian dari keluarga ini....

mama sayang kamu..... ALY




**gelagat aly ketika saya sedang berkemas untuk ke Pulau Pinang tempohari... dah tau nak kene tinggalla tuuuuugatai**

4 comments:

Lady of Leisure said...

hehehe dorang ni macam tau2 jer nak kene tinggal kan, bila dia masuk dalam beg cenggini hati kita pun jadi sayu kan...

~mrs azmi~ said...

@Lady: betul2! lajuuuu je die masuk dalam beg tu.. tanak keluar lak tu lagila mama sedih.. isk 2-3 kali keluarkan pun masuk balik.. yela dia nak tanya tanya tak boleh kan.. tu jela cara dia

Adziim said...

lawa kucing, tpi aku mmg tk bela ...tnggungjawab berat ni.

~mrs azmi~ said...

@adziim: dari kecik mmg ada kucing, bila dah besar rase tak seronok klu tade kucing

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"