Wednesday, April 7, 2010

kenapa ya??

hari - hari dok bukak blog...

jalan - jalan kat blog orang...

baca - baca... kadang2 keluar tanpa tinggal pesan pada tuan rumah...

maaf ya tuan - tuan blog sebab selalu keluar masuk macam main sembunyi2...

entah kenapa sekarang selalu lupa nak tinggalkan jejak...

habis je baca terus klik butang pangkah di sudut kiri skrin...


di rumah sendiri pula...
dah terbentang skrin kosong tapi tak tahu nak tulis apa...
peribadi? kisah kerja? isu semasa?
nak senang dok pinjam artikel2 tepek kat page sendiri
teruk betul!
susahnya nak cari mood update blog sendiri..
tapi suka sangat nak baca update terkini dari rakan - rakan lain..

camne ye??

4 comments:

xiiinam said...

Kau dah cureng...
Tak adil....
Kau lebihkan ke facebook kan....





He..he..he...Gurau je ya!

Lady of Leisure said...

heheheh... takpe no worries... take yr time...

HEMY said...

bila ada idea je...terus tulis tajuk kat new post..tak kisah la sambung ke tak..nnt ada masa tulis le..tu cara saya

~mrs azmi~ said...

@xiinam: mane de.. mane de... i setia taw! hakhak

@Lady of Leisure: ehehehe

@HEMY: tula dianya.. dok tulih tajuk.. pastu tak sambung... berderet2la dalam draft! hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"