Sunday, April 25, 2010

Pilihanraya Kecil Parlimen Hulu Selangor - P94

macam yang dah semua orang tau hari ni adalah hari untuk membuang undi untuk kawasan parlimen Hulu Selangor. sepanjang seminggu tempoh berkempen ni, meriah sungguhla kawasan sini.. saya balik kerja hari - hari jam!! tu yang bab menyampahnyela...

cuaca harini nampak elok je.... moga semua berjalan lancar, kita dalam negara demokrasi ni rasenye tak perlulah nak baling-batu bagai sebab nak tegakkan pendirian politik masing - masing. bagi yang keluar mengundi, pilihla yang terbaik yesenyum

walaupun saya dah setahun lebih tinggal di kawasan parlimen berkenaan, saya tak keluar mengundi sebab belum tukar tempat mengundi! hihigatai rase rugi pulak... yela tak bajet pulak ada pilihanraya kecil.. sengihnampakgigi sebab dok kira - kira pilihanraya umum lambat lagi!!

so kita tunguuuuuuuuuuuu jela keputusan malam nanti..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"