Saturday, July 23, 2011

ready.. posing... klik!!

ok duduk diam - diam, mama nak amik gambar nak masuk dalam blog....


"isk.. aly tak nakla ma..."
~dudukla diam - diam.. kejap jeee.. tgk coki tu, rilek je




"yelah - yelah... "

~udah ghope makhluk menakutkan je kamu aly! hikhik

"tu yang aly malas tuuuuu.. tadi suruh sangat.. pastu kutuk2 pulak"
~sori la.. nanti mama suruh abah beli kamera canggih utk ambik gambar korang cantik - cantik ye... heheh

4 comments:

tinta hatiku said...

Masyaallah.... comel betul la si Aly dan Coki ni!!!

Very fotogenik. Bila mama guna kamera canggih nanti, sah lagi bertambah2 la handsomenya!

Jeles la ai....

maza said...

ala ala ala... ally merajuk lak dia. hahahah

len kali kasi solek satu kali.. pakai lipstik mama dia pun volleh. hahahah

~mrs azmi~ said...

@tinta hatiku: verangan jelah nak dapat camera canggih.. huhu

@maza: isk.. lelaki mane leh pakai lipstik!

Ku Tak Sempurna said...

kenapa tak sepit dgn klip je kat atas tengkuk dia. mesti duk diam

:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"