Thursday, July 14, 2011

uncle & auntie dokan sufi cepat sembuh ya...




semalam anak kecil ni ditimpa kecelakaan... accident dengan avanza waktu main depan rumah. Sebahagian kulit kepala tersiat, tapi alhamdulillah tiada sebarang pendarahan dalaman. CT scan pun ok, takda darah beku dalam otak. yang lain cuma calr balar pada tangan dan kaki.

sekarang di wad pediatrik PPUM. doakan sufi cepat sembuh ya!




6 comments:

Ku Tak Sempurna said...

innalillahiwainnailaihirojiun

semoga sufi cepat sembuh

kesian tengok.

maza said...

Allahuakhbar..

moga2 cepat sembuh anak... huhuhu

julietchun said...

ngerinya.

moga cepat sembuh dan boleh kembali bermain ye.

Diana @ bilakukatacinta said...

sis: slm kenal....sy kawan kak nor..huhu..terkejut dpt msg dr kak nor..kate sufi kena operate..huhu...semuga sufi cpt sembuh..nt ade mase auntie p lawat sufi ye?

~mrs azmi~ said...

terima kasih pada semua yang mendoakan.. alhamdulillah anak ni dah beransur pulih...

Mr PenyuBiru said...

aduh..kesiannya. isk..isk..

moga adik sufi cepat sembuh dan takde apa² yg buruk berlaku.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"