Wednesday, July 13, 2011

How to deactivate a cat


menarik! nak cuba pada aly dan coki.... nanti upload apa reaction aly ngan coki pulak! hehe

7 comments:

maza said...

agak2 kalau gunakan teknik yg sama sepit kat tengok si suami yg itew, dapat tak result yg sama ek?

hahahhaha

~mrs azmi~ said...

@maza: errrr.. kang ade pulak yang kene tido luar dengan semua kucing2 yang ada

Daddy Ziyyad said...

kalau try kat hamster boleh tak? ekekeke

~mrs azmi~ said...

@Daddy Ziyyad: cer try.. pastu citer... hihi

julietchun said...

elok je diam kucing tu.

Ku Tak Sempurna said...

nak beli klip tu bebanyak, nak cuba kat kucing2 liar depan umah ni

hihihi

~mrs azmi~ said...

@julietchun: kann? jadi keras kucing tu

@kts: kucing liar je? kat adik angkat awak tanak cuba??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"