Friday, July 22, 2011

AWAS tapir melintas


Lokasi : Kawasan Hutan Simpan antara Felda Sg Tengi & Felda Soeharto

sejak 2 tahun lalu inila jalan saya untuk pulang ke kampung dan dalam 2 tahun ni jugak teringin sangat nak tengok kalau - kalau ada tapir lintas jalan waktu kami lalu kawasan ni! heheh


6 comments:

bujal X said...

saya selalu jumpa~dulu ingatkan signboard ni main2~~apekes letak tapir? bukan selalu lembu ke yang melintas? sekali jalan punya jalan~betul ada tapir tengah melintas~haha~~

~mrs azmi~ said...

@Bujal X: masa tu tapir masih banyak lagi kot! skang memang tak pernah nampak

maza said...

err.. kereta kuning Volkswagen tanpa pemandu melintas lalu tak nak tengok sekali ke?

hehehehe....

julietchun said...

kalo nampak tapir jgn lupa snap pic pulak :D

Ku Tak Sempurna said...

jgn pak belang yg melintas udah


.
.

aummmmmmmmmmmm

~mrs azmi~ said...

@maza: malam memang tak berani lalu sini!! huhu

@julietchun: itu sudah pasti! ^_^

@kts: kalau dapat snap pak belang lagi syiok! hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"