Wednesday, May 18, 2011

debaran menanti keputusan kali ini lagi hebat dari spm

time spm dulu takde rasa berdebar pun

ke dah lupa rasa debaran tu?

hehe


menjelang bulan jun nanti debaran akan jadi lagi hebat bila keputusan exam akan diumumkan

~ doa ~ hoping for the best~

4 comments:

maza said...

oh.. moga2 berjaya hendaknya.. ameeen.. *sambil menadah tangan berdoa.. crossing finger tak pernah buat pun.. ahaks..

~mrs azmi~ said...

@maza: ^_^ ok tuka2.. terikut2 budaya orangle nih..

zino said...

semuga berjala inshaAllah...

Rosmawati Yusof said...

Semuga berjaya, aminnn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"